Снимка: БулфотоГлавният прокурор Иван Гешев с коментар за безпрецедентната акция по

...
Снимка: БулфотоГлавният прокурор Иван Гешев с коментар за безпрецедентната акция по
Коментари Харесай

Гешев: Продължават проверките на лица, свързани с братя Галеви в Дупница

Снимка: Булфото

Главният прокурор Иван Гешев с коментар за невижданата акция по издирването на изчезналия Янек Миланов в Дупница.

„ Под надзора на прокуратурата не престават инспекциите в гр. Дупница от Министерство на вътрешните работи и всички контролни органи на “бизнесите " на обвинения Капланов и лица, свързани с така наречен “братя Галеви ”. Ще създадем всичко належащо за спокойствието на жителите на града ”, написа в Tуитър Гешев, написа cross.bg.

А след акция - водиха за разпит жената на някогашния гард на братя Галеви - Васил Калпанов-Каплата. Твърди се, че точно тя е в основата на спора сред двамата мъже.

По информация на NOVA  жената на Капланов – Петя Николова, е била арестувана за разпит нощес по следствието за похищение. То е против незнаен причинител. Малко по-късно тя е била освободена. Освободен вече  е и брачният партньор й - Васил Капланов, с който последно е видян Янек Миланов. Твърдението е, че Янек и Петя са имали връзка преди година и това е повода за спора сред двамата мъже.

Към Дупница пътуват екипи на икономическа полиция, научи NOVA. Те ще стартират масирана инспекция на всички компании и бизнеси, които са свързани директно или посредством подставени лица с Капланов и братя Галеви.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР